قیمت شاسی کشی نما و نحوه محاسبه قیمت
شاسی کشی نما که به آهن کشی نما و نبشی کشی نما گفته میشود ، یکی از مهمترین مراحل اجرای نمای ساختمان میباشد که بر اساس نقشه و طراحی نما به چند دسته تقسیم بندی میشود .که به اختصار به آن در این مقاله اشاره میگردد.
جهت مشاوره میتوانید با شماره تماس های شرکت تماس حاصل فرمائید .
شاسی کشی نما یا زیر سازی نما مرحله پس از طراحی نما میباشد ، وظیفه آن ایجاد سطحی صاف و یا در آوردن حجم از نما به گونه ای که وزن مصالح نما را به سازه نما منتقل نماید که بر اساس متریال مورد انتخابی در طراحی نما متفاوت است .
چنانچه زیر سازی ویا شاسی کشی نما به شکل صحیح انجام نگردد موجب خطرات بسیار و همچنین اسیب رسیدن به ساختمان گردد.
جهت اجرای شاسی کشی ساختمان با توجه به نمای ساختمان ابتدا نیازمند طراحی نقشه های شاسی کشی نما میباشد که نوع پروفیل و یا میلگرد مورد استفاده و همچنین در صورت تعبیه نشدن بیس بلیت های اتصال نما جا گذاری نصب انکر بلت ها ها در آن مشخص گردد ( خصوص نحوه کاشت انکر بولتها در همین مقاله کاملا توضیح داده شده است میتوانید مطالعه فرمائید).
توجه فرمائید در صورت عدم اجرای مناسب شاسی کشی نما میتواند علاوه بر هدر دادن مصالح و سرمایه کارفرما باعث صدمه به عابرین و یا خودرو ها گردد .
طراحی و نقشه شاسی کشی نما و یا آهن کشی نما برای سنگ نما و یا آجر نما :
جهت تهیه نقشه پس از برداشت و نقشه برداری ساختمان موجود با توجه به نوع نما ( نمای سنگی و یا نمای کامپوزیت ، نما سمنت و و یا کرتن وال و ... ) براورد وزن نما احجام به کار رفته نوع پروفیل همچنین جایگذاری بیس بلیت های اتصال مشخص میگردد ، که معمولا بیشترین پروفیل به کار رفته برای زیر سازی نما ها از نوع نبشی میباشد و یکی دیگر از مصالح مورد استفاده میلگرد است که شماره مورد استفاده و همچنین ابعاد آن در نقشه مشخص میگردد .
از جمله بارهایی که که به نما وارد میگردد که در هنگام تهیه نقشه باید آنها را در نظر گرفت بار های نظیر زلزله و همچنین باد و بار خود مصالح نما میباشد.
تعبیه بیس بلیت :
اولین مرحله پس از تهیه نقشه نبشی کشی نما ویا آهن کشی نما جا گذاری و اجرای بیس بلیت های اتصال نما به سازه ساختمان است چنانچه در حین اجرا بیس بلیت های مذکور تعبیه نگردیده باشد چنانچه سازه ساختمان بتنی باشد باشد با کاشت انکر بولتهای مخصوص پس از سوراخ کاری با تزریق چسب مخصوص اپوکسی کاشت انکر یا اپوکسی کاشت میلگرد انکر بیس بلیت اتصال را به سازه ساختمان متصل کرده و محل های اتصال را تعبیه می نمائیم .
نبشی کشی نما یا آهن کشی نما :
پس از تعبیه محل اتصال نما به سازی همان بیس بلیت ها با استفاده از پروفیلها که در نقشه شاسی کشی نما مشخص گردیده نوبت به آهن کشی نما میرسد ، بیشترین پروفیل مورد استفاده برای آهن کشی نما برای نما های آجری و یا سنگی عموما پروفیل نبشی میباشد (که در بخش مقالات پروفیل نبشی کاملا به آن اشاره گردیده) جوش کاری برای اتصالات پروفیل بسیار مهم است چون در صورت عدم اجرای ناصحیح آن عواقب بسیاری برای کار فرما به دنبال خواهد داشت که در (مقاله جوشکاری کاملا به آن اشاره گردیده است در همین وب سایت میتوانید مطالعه فرمائید ) پروفیلها در بخش آهن کشی نما حکم اسکلت نما را دارند که بار حاصل از وزن مصالح و همچنین بارهای دیگر همچون زلزله و یا باد را به سازه ساختمان منتقل مینماید.
میلگرد گذاری و رابیس بندی نما
پس از مرحله آهن کشی و یا نبشی کشی نما نوبت به مرحله میلگرد گذاری و رابیس میباشد که معمولا در فاصله هر 30 الی 50 سانتیمتر میلگرد گذاری شده و پس از میلگرد گذاری رابس کشی را با استفاده از مفتول گالوانیزه گرم به میلگرد ها بسته رابیس در این قسمت محل اتصال نما نما با نبشی کشی پشت نما میباشد فلذا برای بستن رابیس حتما از مفتول گالوانیزه گرم استفاده شود تا در برابر رطوبت از بین نرود .
چنانچه اسکوب مناسب برای سنگ استفاده گردد مناسب است نسبت به پیچ و رولپلاک نما اقدام فرمایید .
نکته پس از اتمام نبشی کشی نما حتما تمام سطوح فلزی را با استفاده از رنگ ضد زنگ پوشاننده گردد تا در برابر رطوبت حاصل از ملات و یا باران از بین نرود.
هزینه نبشی کشی نما ، قیمت شاسی کشی نما
هزینه آهن کشی به دو بخش تقسیم میشود قسمت اول تهیه مصالح و خرید آن همان پروفیلها و میلگرد که بر اساس قیمت روز مصالح میباشد که میتوانید در وب سایت ما میتوانید قیمت تهیه میگرد و یا پروفیلها را به روز مشاهده فرمائید و به صورت آنلاین خرید کنید .
قسمت دوم اجرت انجام نبشی کشی نما می باشد که به صورت کیلوگرم و یا برای کارهای کوچک به صورت چکی محاسبه میگردد ف برای کارهای بزرگ نسبت به طرح نما و همچنین پیچیدگی آن همچنین جنس نما متغیر است که مابین کیلویی 10000 الی 20000 تومان متغیر است .
همچنین هزینه رابیس بندی نما و میلگرد گذاری نیز جدا گانه میباشد که هزینه رابیس بندی و میلگرد گذاری نما متر مربعی مابین 40000 الی 60000 توان نسبت به طرح نما متغیر است .
قیمت شاسی کشی نما را میتوان به صورت با مصالح نیز اجرا کرد بر اساس طرح نما محاسبه و صفر تا 100 نما توسط این مجموعه انجام دهید جهت برآورد دقیق میتوانید با کارشناسان این مجموعه تماس حاصل فرمائید .
آهنکشی نما های خشک همانند کامپوزیت نما نیز توسط این شرکت انجام میگردد.
نبشی کشی کامپوزیت نما و سمنت برد
اجرای نما های خشک همانند کامپوزیت و سمنت برد و یا سرامیک از سه بخش تشکیل میگردد بخش اول ایجاد بستری که که بتوان وزن نما را به سازه منتقل کرد که به این مرحله شاسی کشی نما نیز اطلاق میگردد در این مرحله با استفاده از پروفیلهای که عمدتا پروفیل مورد استفاده برای این نوع نما استفاده میگردد قوطی ها میباشند که استخوان بندی و یا زیر سازی نما انجام میگرد که به محل های اتصال تعبیه شده بر اسکلت ساختمان و یا سازه بنا بار وارده را انتقال دهد.
بخش دوم پروفیل های اتصال به قوطی و یا اسکلت نما است که بر اساس نوع نما سمنت برد و یا کامپوزیت باشد با استفاده از اتصال پیچ و یا پرچ به قوطی زیر کار متصل میگردد این نوع پروفیلها بنا بر نوع و شرکت مجری دارای دیتیل های متفاوت میباشد.
سومین بخش خود نما است که که با اتصال پیچ و یا پرچ و همچنین هوک و یا حالت کشوی بر روی زیر سازی نما متصل میگردد.
از دیگر خدمات نما شستشوی نما میباشد و همچنین رنگ آمیزی نما میباشد .
نمومنه مقاله های ما در خبر گذاری ایسنا