بستن درز انقطاع

بستن درز انقطاع

خدمات نما با ارتفاع کاران سایت ارائه دهنده انواع خدمات نما نورپردازی نما، نقاشی نما ، رنگ نما ، آب بندی نما ، بستن درز انقطاع تعمیرات در ارتفاع .




بستن درز انقطاع و پوشاندن درز بین ساختمان ها


دلایل بستن درز انقطاع بدون داربست و نحوه اتمام آن به شرح ذیل می باشد.


درز انقطاع به فاصله بین دو ساختمان از یکدیگر گفته می شود که برای زمان زلزله جهت ضربه نزدن به یکدیگر تعبیه میگردد.


هدف از اجرای درز انقطاع و فاصله بین دو ساختمان بین دو ساختمان چیست؟

نمایش درز انقطاع


هدف از اجرای درز انقطاع بین دو ساختمان بر بنیاد آیین نامه ملی ساختمان برای بازدارندگی از از ضربه زدن دو ساختمان با سازه جداگانه و تعداد طبقات متفاوت از یکدیگر در هنگام زمین لرزه است.

زیرا در هنگام زلزله دو ساختمان با ارتفاع متفاوت و سازهای جدا گانه به یکدیگر ضربه میزنند که باعـث صدمه به هر دو ساختمان میگردند که بر مصالح پوشاندن برای پوشاندن درز انقطاع باید از مصالح انعطاف پذیر استفاده نمود .

طبق دستور العمل شهرداری و سازمان مهندسی برای پوشاندن درز انقطاع می‌باید از مصالح انعطاف پذیر که در ادامه مقاله به انها اشاره گردیده است.


چنانچه درز انقطاع مابین دو ساختمان با سازه های جدا اجرا نگردد در هنگام زمین لرزه این دو به یکدیگر ضربه می زند و باعث تخریب ساختمان می گردد.




پوشاندن درز انقطاع با مصالح انعطاف پذیر


یکی از عمده دلایل پوشاندن درز انقطاع به خاطر لانه کردن پرنده ها کفترها یا گنجشک ها می باشد که با لانه کردن آنها باعث برپایی مکانی پسندیده برای یک پرنده و ایجاد محل مناسبی برای کک پرند یا ساس ایجاد می نمایند چنانچه این حشرات داخل واحد های مسکونی شوند مشکلات عدیده ای را برای ساکنین ایجاد می‌کند.

در صورت نفوذ این حشرات موذی مانند کک پرنده و یا ساس  می بایست جهت سمپاشی و پس از ان نصبت به پوشاندن درز انقطاع اقدام گردد.



در حین انجام بستن درز انقطاع میتوانید با شستشوی نما از تخفیف بسیار مناسبی استفاده نمایید. 
بستن درز انقطاع





چه مصالحی می بایست برای بستن درز انقطاع استفاده گردد؟


یکی از بهترین مصالح هایی که برای پوشاندن درز انقطاع در نظر گرفته می شود ورق های گالوانیزه است چرا که دارای عمر زیاد میباشد و هچنین دارای انعطاف کافی در زمان زمین لرزه برخوردار است و وزن پایین ان باعث ایجاد خطر نمی‌گردد .

از آنجایی که این ورقها به وسیله پیج و رولپلاک نما به سطح نما متصل می‌گردد دیگر امکان افتادن ان وجود ندارد.


از انواع ورقهای می توان به ورقهای فلزی رنگی نیز اشاره نمد که برای زیبایی می توان از این ورقها استفاده نمود ولی به خاطر قیمت بالا عموما از ورق گالوانیزه ساده استفاده می گردد.


ورق فلزی



از دیگر شیوه های پوشاننده درز انقطاع به وسیله توری می باشد ولی از آنجا که نما نامناسبی برای نمای ساختمان ایجاد می کند کمتر از این طریق کاربرد می شود.

بستن درز انقطاع به وسیله یونولیت از آنجا که این متریال به مرور سررسید می پوسد و از بین می رود و وانگهی ظاهر کار نامناسبی برای نمای ساختمان برپایی می کند از این متریال جهت پوشاندن درز انقطاع کمتر استفاده می گردد.


بستن درز انقطاع به وسیله یونولیت و پوشاندن آن به وسیله سیمان یکی دیگر از شیوه های مرسوم می باشد ولی نظر به اینکه سیمان به مرور سررسید ترک خورده و می ریزد پسندیده نمای ساختمان نمیباشد.

بستن درز انقطاع بدون داربست به وسیله توری

یکی دیگر از روشهای پوشاندن درز انقطاع با استفاده از توری میباشد از آنجایی که ظاهر نا مناسبی در انتهای کار ایجاد نمی کند، معمولا استفاده نمی گردد ولی وزن سبک ان و همچنین قیمت مناسب ان گاها برای نما پست از این مصالح یعنی توری می توان استفاده نمود.

هزینه پوشاندن درز انقطاع بدون داربست 

هزینه پوشاندن درز انقطاع بدون داربست شامل خرید جنس و کرایه حمل آن بر اساس نوع متریال انتخابی که عموما به وسیله ورق گالوانیزه صورت میگیرد .

نحوه پوشاندن درز انقطاع


همچنین اجرت انجام ان که مابین 500 الی 1200 که بر اساس تعداد درز انقطاع ها تعداد طبقات و سختی کار متغیر است .

جهت استعلام دقیقتر اجرت انجام کار میتوانید از مشاوران شرکت مهندسی ارتفاع کاران سایت کمک بگیرد شماره های تماس در انتهای این مقاله ذکر گردیده است.

جهت پایین آمدن هزینه شستشو نما میتوانید شستشوی نما را نیز که در این مقاله به طور کامل ذکر گردیده است بخوانید. 

همچنین جهت آشنایی با پیچ و رولپلاک نما و عواقب خطرات شل بودن سنگ نما می توانید مقاله پیچ و رولپلاک نما را مشاهده نمایید




درخواست بازدید
phone call